Home     Despre noi     Informatii utile     Corporate travel     Asigurare medicala     Parteneri     Contact    
Euro Touring Travel pe Facebook Euro Touring Travel pe Twitter Euro Touring Travel pe Google+ Euro Touring Travel pe linkedIn Blog Euro Touring Travel
INFORMAȚII ȘI REZERVĂRI
(+40) 767.807.184
Home » Corporate travel
TOATE OFERTELE TURISTICE
NU RATA OCAZIA
Ai nevoie de ajutor?
Suport clienti:
Luni - Vineri
10:00 - 18:00
Telefon: 0767.807.184
Telefon fix: 021.311.77.10

Corporate travel

 
Organizari evenimente corporate

Noi asiguram reusita evenimentelor dumneavoastra oferindu-va organizare, coordonare si planificare pentru :

Evenimente corporate
Intalniri de afaceri;
Kick off meeting;
Simpozioane;
Seminarii;
Conferinte de presa;
Congrese;
Campanii de relatii publice;
Activitati de team building;

Petreceri corporate
Lansari de produse, firme si servicii noi;
Evenimente de promovare companie, produs;
Cocktailuri;
Petreceri tematice;
Aniversari de companii;
Jubilee;
Receptii;
Dineuri;
Baluri;

Evenimente artistice
Concerte;
Expozitii;
Turnee aniversare;
Recitaluri artistice;

Ce va putem oferi noi in calitate de organizator de evenimente profesionist:
Cream concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment corporate;
Propunem locatii atractive, adecvate tematicii evenimentului si numarului de participanti;
Rezervam spatii de cazare, de comun acord cu clientul;
Negociem tarife preferentiale pentru  toate serviciile specifice evenimentului;
Coordonam si supervizam buna derulare a serviciilor implicate(servicii de masa,transport, entertainment, etc), pentru fiecare eveniment in parte;
Asiguram creatia grafica pentru invitatii personalizate, in acord cu conceptul evenimentului;
Derulam campanii de PR pentru eveniment - conferinta de presa, comunicate de presa, interviuri, in functie de obiectivele comunicate de client si stabilite impreuna cu acesta;
Organizam activitati indoor si outdoor de team building, personalizate pentru fiecare eveniment in parte;
Asiguram servicii decorare si amenajare, in acord cu locatia si conceptul evenimentului;
Organizam evenimente artistice;
Integram elementele necesare evenimentului(recuzita, costume, elemente decorare locatie, cadouri personalizate), conceptului stabilit;
Asiguram servicii de securitate si paza, personalizate fiecarui eveniment;
Asiguram servicii de promoteri si hostess, personalizate fiecarui eveniment;
Asiguram servicii profesioniste de fotografiat si filmat, personalizate fiecarui eveniment;
Organizam evenimente in aer liber, conform conceptului evenimentului, cu toate elementele necesare (corturi de diferite dimensiuni, toalete ecologice, servicii catering, etc);
Asiguram inchiriere de echipamente tehnice si asistenta tehnica de specialitate;
Asiguram servicii de consultanta, training, planificare, personalizate,asistenta specializata in organizarea si desfasurarea evenimentelor corporate, implementate cu sisteme noi, creative, de relatii publice.

Cu creativitate, originalitate si ani de experienta acumulati in organizarea de evenimente corporate, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului corporate.

Daca v-am starnit interesul, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati

Organizare de actiuni Team Building in Romania

Eurotouring  este specialist în teambuilding şi training pentru creşterea performanţei. Pentru a economisi atât timpul nostru cât şi al dumneavoastră vă prezentăm o ofertă însoţită de câteva exemple. Oferta este valabilă numai pentru compania dumneavoastră conform solicitării efectuate: servicii  destinate  special unei companii, la solicitarea acesteia! Misiunea noastră este de a crea angajaţi mai performanţi, de a dezvolta abilităţi şi de a găsi soluţii!

 Teambuildingul Inteligent, în plus faţă de coordonatele standard, vine cu un cadru tematic menit să implice participanţii mai intens în activitatea de teambuilding! Ei vor fi mult mai încântaţi, dacă teambuildingul va fi o ocazie ca ei să-şi dezvolte abilităţile de comunicare, relationare, negociere sau organizare, spre exemplu! Şi mai Încântat poţi fi tu ca angajator alegând forma de teambuilding care răspunde nevoii tale!

Lipsa acută de timp din mediul de afaceri actual a condus la necesitatea utilizării unor catalizatori – evenimentele de TeamBuilding – care reuşesc într-un interval scurt de timp să creeze între oameni acel “ceva” esenţial care diferenţiază o echipă de un grup! Puteti alege, Teambuildingul Inteligent după ce veţi parcurge această ofertă!

OBIECTIVELE TEAMBUILDINGULUI
vor conştientiza importanţa unei comunicări eficiente;
vor conştientiza necesitatea comunicării interdepartamanetal
vor înţelege procesul de comunicare şi elementele acestui proces;
vor dezvolta un sentiment de încredere în partenerii de lucru;
vor învăţa şi vor putea să aplice diverse tehnici de comunicare;
vor putea să dezvolte abilităţi de ascultare activă;
Vor avea ocazia sa se afirme persoanele cu calităţi de lider
vor învăţa căi de prevenire şi rezolvare a conflictelor;
vor învăţa să asigure coeziunea şi fluxul de informaţii;
vor învăţa să ofere şi să primească feedback;
vor dezvolta un sistem de apartenenţă la organizaţie;
vor asimila valorile organizaţiei;

De ce este teambuilding- ul nu numai inteligent ci şi  eficient pentru echipă ?
participanţii pornesc de la acelaşi nivel, mediul este străin, astfel că nu există comportamente învăţate;
este un mod interesant şi eficace de îmbunătăţire a relaţiilor într-o echipă;
exită posibilitatea descoperirii unor noi aptitudini individuale;
întăreşte relaţiile existente;
simplifică procesul cunoaşterii membrilor echipei într-un alt mod;
ajută la identificarea problemelor existente în grup şi înlăturarea acestora ulterior;
motivează membrii;
scoate în evidenţă importanţa comunicării în echipă;
se clarifică rolul fiecăruia în echipă;
scoate în evidenţă nivelul de organizare în grup;
îmbunătăţeşte tonusul muscular, întărind astfel organismul;
înseamnă relaxare psihică;
ajută la atingerea obiectivelor comune şi la îndeplinirea sarcinilor în mod optim;
e important pentru construirea sau reconstruirea echipei;

Teambuildingul Inteligent este formula optimă pentru a pune în relaţie directă nevoile de perfecţionare specifice ale angajaţilor cu nevoile curente ale companiei.  Altfel spus, dumneavoastra ne spuneţi ce rezulate aţi dori să aibă teambuildingul, nouă revenindu-ne sarcina să le ducem la îndeplinire.

 Eurotouring  travel Agency prin departamentul sau de specialitate  este destinat clientilor care doresc sa se elibereze de cotidianul zilnic al vietii si sa inceapa o noua aventura alaturi de prieteni sau de ce nu, chiar cu colegii de munca.

Eurotouring impreuna cu echipa si partenerii sai, de altfel renumiti in aceasta bransa va vor introduce intr-un alt standard de viata, fie el pentru cateva ore sau poate chiar zile.

Team Building este un proces concentrat pe anumite proiecte menite sa construiasca si sa dezvolte teluri comune, independenta, incredere, devotament si comunicare intre membrii echipei care doresc sa-si imbunatateasca aptitudinile in rezolvarea problemelor.

Locatii de Team Building Romania – Eurotouring ca si  organizator dispune de o retea de locatii  de team building cum ar fi: Litoral – litoralul marii negre cu activitati pe plaja outdoor sau indoor, Constanta si Mamaia sunt alte locatii preferate pentru team building vara, Eforie sud si Eforie nord. Locatii de teambuilding la munte amintim: Busteni - Gura Diham si diferite vai, Sinaia, Azuga si Predeal unde mentionam Cheile Rasnoavei care sunt aproape atat de Rasnov cat si de Predeal - Brasov, amintim zona Bran, Rucar, Moeciu de sus si Moeciu de jos – Fundata si Fundatica , Alba Iulia, Giuagiu Bai, – zone montane feerice pentru organizarea evenimentelor de team building, Olanesti Buila zone bune pentru canionyng, Baile herculane, Bucuresti Ploiesti si multe altele.

Vrei sa trezesti luptatorul din tine?

Jocul de paintball, se desfasoara intr-un cadru natural si presupune o strategie de joc de natura sa stimuleze simtul de orientare al participantului si viteza lui de reactie in fata unor situatii limita. Jocul este cu atat mai palpitatnt cu cat echipele care participa descopera punctele slabe ale adversarilor si incearca sa obtina victoria prin marcarea cat mai multor adversari, cu cat mai multe pete de vopsea pe costumele lor de protectie. La sfarsitul jocului, aceste pete sunt numarate si se declara echipa castigatoare, cea cu cele mai putine pete pe costume Atentie! Acest echipament te protejeaza de pete, nu si de adversari.

Parapanta  ,este o  dorinta la care pana acum doar ati visat, putem sa v-o indeplinim acum, prin decolarea cu parapanta, insotiti de instructori specializati in astfel de actiuni, de pe unul dintre cei mai mari munti din masivul Postavaru. Zborul alaturi de instructori, va garanteaza siguranta si timp pentru a putea admira peisajele incredibile ce se dezvaluie sub privirea ochilor dumneavoastra.  

 

Plimbarile cu ATV-urile au ca scop deplasarea turistilor pe trasee montane cu dificultati variabile, acolo unde turistul nu a avut ocazia sa mearga niciodata, pentru a putea explora, admira si fotografia frumusetile naturii. Totodata senzatia de a conduce si de a stapani ATV-ul in conditii de drum, in unele cazuri chiar foarte dificile, chiar si pentru cei mai experimentati participanti, garanteaza emotii si adrenalina la maximum.  

Pusca cu aer comprimat este perfecta pentru cei carora le place precizia si au satisfactia atingerii obiectivelor, intrucat sportul in sine necesita o capacitate de concentrare sporita si o vedere agera in urmarirea si punctarea cat mai aproape de centrul tintelor pe care le aveti ca obiectiv. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta alicelor, ele sunt la discretie si nu trebuie sa va socotiti decat gaurile facute in tinta, pentru a vedea daca partenerul v-a intrecut sau nu.

Tir Sportiv – Arc
- Nu doar Robin Hood poate!
- Si tu poti!
- Nu vrei sa incerci? Vei fi uimit ce esti in stare sa faci cu doar un pic de concentrare!
- Testeaza-ti abilitatile, imbunatateste-ti aptitudinile, elibereaza stressul!

Echipa noastra, formata din profesionisti: instructori alpinisti, salvamontisti autorizati si entertaineri, va asigura atat distractia cat si compunerea atelierelor si ghidarea.

TEAM BUILDING Bulgaria
Activitatile de team building sunt importante pentru angajati dar mai ales pentru companii. Este cunoscut faptul ca performantele salariatilor care activeaza intr-o echipa unita si sincronizata sunt cu pana la 40% mai mari

Oferim servicii complete pentru team building Bulgaria
alegem impreuna cea mai buna locatie
avem grija de toate detaliile deplasarii: cazare, transport, catering, organizare, activitati etc
optimizam costurile in functie de cerinte si preferinte

De ce este litoralul bulgaresc o varianta buna pentru organizarea unui Team Building?
statiunile sunt relativ aproape (cca 3-4 ore de Bucuresti).
oferte foarte atractive din punct de vedere financiar
servicii si conditii foarte bune la hoteluri de 4 si 5 stele.
numeroase posibilitati si activitati de agrement atat indoor cat si outdoor.

De ce EUROTOURING pentru urmatorul eveniment?
Pentru ca ne-am facut temele si putem organiza cu succes un team building in oricare din statiunile de pe litoralul Bulgariei.
Pentru ca avem experienta
Fie ca alegeti zona Varna (cu Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena) sau zona Bourgas-ului (cu Sunny Beach, Nessebar, Obzor) va oferim toate informatiile si logistica necesare.
 
NEWSLETTER
Aboneaza-te acum!
Pentru a primi pe email cele mai bune oferte turistice, noutati si promotii
 
Tarom
Carpatair
Austrian Airlines
Lufthansa
KLM
Air France
Czech Airlines
Delta
LOT
British Airways
Alitalia
Brussels Airlines
Turkish Airlines
Finnair
Emirates
Olympic
Wizz Air
Blue Air
Romavia
 
Contact Euro Touring Travel Agency
Telefon
»
0767.807.184
 
Telefon fix
»
021.311.77.10
 
Fax
»
021.312.33.01
 
Adresa
Sos. Stefan cel Mare nr.25, Bl 28, Sc C, ap 79, Parter, Sector 2, Bucuresti
 
Email
»
 
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel: 0800 86 82 82; Autoritatea Nationala pt. Protectia Consumatorului tel: 0219551 www.anpc.gov.ro. Eurotouring este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 9505. Numarul licentei de turism: 5922/04.05.2011. Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism: Seria I, Nr. 45519, valabila pana la 19.06.2018 emisa de S.C. Omniasig Vienna Insurance Group S.A
 
Euro Touring Travel
© Copyright 2017 Euro Touring Travel Agency