Home     Despre noi     Informatii utile     Corporate travel     Asigurare medicala     Parteneri     Contact    
Euro Touring Travel pe Facebook Euro Touring Travel pe Twitter Euro Touring Travel pe Google+ Euro Touring Travel pe linkedIn Blog Euro Touring Travel
INFORMAȚII ȘI REZERVĂRI
(+40) 767.807.184
Home » Informatii utile
TOATE OFERTELE TURISTICE
NU RATA OCAZIA
Ai nevoie de ajutor?
Suport clienti:
Luni - Vineri
10:00 - 18:00
Telefon: 0767.807.184
Telefon fix: 021.311.77.10

Regulament Gift Card

 

Ai obosit sa cauti cadoul perfect? 

Atunci cand o persoana este importanta, fie ca este vorba de familie, iubita sau un partener de afaceri, incercam sa gasim cadoul potrivit cu fiecare ocazie speciala. Cautam prin mall-uri, pe site-uri, de la haine pana la bijuterii sau produse artizanale. 
Daca inca nu te-a multumit nicio varianta si doresti sa faci un cadou cu adevarat de neuitat, atunci ai ajuns unde trebuie.
Oricine isi doreste o vacanta de vis fie ea pe plaja in Grecia, la shopping in Paris sau in cluburile de noapte din Tenerife. Poate isi doresc sa plece cat mai aproape pe litoralul romanesc sau vor sa se aventureze departe de casa pe un vas de croaziera. Pentru a nu da gres cu destinatia noi ti-am pregatit gift cardul de calatorie, un certificat valoric pe care il cumperi cu ce suma doresti, iar beneficiarul va dispune de acest credit pentru a achizitiona pachetul turistic dorit. 

Gift cardul de calatorie oferit de Eurotouring Travel Agency este solutia ideala si pentru a-ti bonusa angajatii pentru rezultate deosebite. Astfel le oferi o vacanta de neuitat, fara sa alegi tu destinatia, iar ei iti vor intoarce rezultatele in perioada urmatoare.
Posibilitatile sunt nelimitate, fie ca vrei sa fie un cadou corporate pentru angajati si parteneri, sau vrei sa oferi o luna de miere de vis. Gift cardul este cea mai indicata si flexibila varianta iar motivul pentru care il oferi nici nu mai conteaza. Importanta este bucuria celui care il primeste.

Care sunt beneficiile Gift Cardului de calatorie Eurotouring? 

  • In primul rand este un cadou cu care nu poti sa dai gres. Investesti cat doresti, iar beneficiarul pleaca atunci cand se simte pregatit si unde si-a propus.
  • Cardul are o valabilitate foarte mare. Beneficiarul are la dispozitie un an de zile sa isi rezerve pachetul turistic dorit.
  • In momentul transmiterii gift cardului putem trimite si o scrisoare personalizata din partea ta catre beneficiar. 

Regulamentul oficial al gift card-ului poate fi citit mai jos.

Cum poti sa soliciti un gift card?

  • Online: Pe site-ul Eurotouringtravel.ro, pe pagina de solicitare oferta. In cel mai scurt timp unul dintre operatorii Eurotouring te va contacta pentru stabilirea detaliilor
  • E-mail: Poti sa trasmiti solicitarea si prin e-mail la adresa: office@euro-touring.ro
  • Telefonic: De luni pana vineri, intre orele 10 – 18:00, la numerele de telefon: 021.311.77.10, 0767.807.184
     

 

Regulament “Gift Card Calatorie” Euro Touring Travel

Art. 1 Organizator
Organizatorul este: SC Eurotouring Travel Agency SRL, cu sediul in Soseaua Stefan cel Mare nr.25, Bloc 28, Scara C, ap 79, parter, sect.2, Bucuresti, cod unic de inregistrare RO 5890791, numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/1164/2002, fax: 021/312.33.01, avand numarul de operator de date cu caracter personal nr 9505

Art. 2 Conditii de detinere

Orice persoana fizica sau juridica poate intra in posesia Gift Cardului de calatorie, acesta nefiind nominal.

 Art. 3 Obtinerea Gift Cardului de calatorie

Cardul poate fi obtinut prin plata valorii acestuia. Dupa confirmarea platii se va transmite catre solicitant, in format electronic sau fizic, un certificat valoric nenominal, cu numar si serie unice, utilizabil pe site-ul sau la sediul Eurotouring Travel Agency. Atasat gift cardului se transmit si instructiunile de utilizare.

Art. 4 Beneficii 

Gift Cardul de calatorie ofera urmatoarele beneficii:

1. Este transmisibil, ideal pentru a face o surpriza celor dragi.

2.Perioada de valabilitate mare, oferind astfel utilizatorului posibilitatea planificarii din timp a vacantei.

3. Poate fi utilizat pentru achizitionarea oricarei oferte prezente pe site-ul www.euroturingtravel.ro, dar si pentru ofertele personalizate la cerere.

 Art. 5 Folosirea cardului 

Pentru a beneficia de avantajele asociate Gift Cardului Cadou, detinatorul trebuie sa predea certificatul valoric primit, aflat in perioada de valabilitate si neutilizat anterior. Seria unica asociata certificatului este inregistrata intr-o baza de date, astfel ca verificarea valabilitatii acestuia se poate face pe loc.
Certificatul valoric se preda angajatului Eurotouring Travel Agency, in momentul solicitarii, in format electronic sau fizic.

Gift Cardul de calatorie, sub forma unui certificat valoric, este transmisibil, nenominal.

Gift Cardul de calatorie este valabil un an de zile de la achitarea acestuia, cei care nu il folosesc pana la data scadenta vor pierde contravaloarea achitata pentru acesta.
Cardul cadou nu se preschimba in bani. Acesta poate fi utilizat doar pentru achizitionarea de pachete turistice prin intermediul Eurotouring Travel Agency. Gift Cardul de calatorie nu poate fi utilizat in nicio alta agentie fata de cea emitenta.

Pentru Gift Cardul de Calatorie nu se acorda rest. Gift Cardul utilizat chiar si pentru o suma mai mica decat cea inscrisa pe certificatul valoric isi pierde valabilitatea dupa prima utilizare.
In cazul in care Gift Cardul de calatorie nu acopera intreaga valoarea a pachetului turistic dorit, solicitantul trebuie sa plateasca diferenta pentru a beneficia de serviciile achizitionate. 

Pachetele turistice pot fi achizitionate online prin intermediul site-ului www.eurotouringtravel.ro, telefonic la numarul 0767.807.184, prin e-mail la adresa office@euro-touring.ro , sau direct la sediul Eurotouring Travel Agency situat in Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare nr.25, Bloc 28, Scara C, ap 79, parter, sect.2.

Art. 6 Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

In cazul in care cardul de reducere este pierdut, furat sau distrus va rugam sa comunicati acest lucru telefonic la numarul 0767.807.184, prin e-mail la adresa office@euro-touring.ro , sau direct la sediul Eurotouring Travel Agency situat in Bucuresti, Soseaua Stefan cel Mare nr.25, Bloc 28, Scara C, ap 79, parter, sect.2.

Solicitarea de inlocuire a Gift Cardului se poate face doar de catre detinatorul initial, inregistrat ca platitor, doar in perioada de valabilitate a certificatului valoric, cu conditia ca acesta sa nu fi fost utilizat anterior solicitarii.
Eurotouring Travel Agency nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care Gift Cardul de calatorie a fost utilizat fara acordul platitorului, certificatul fiind nenominal si fiind transmis in momentul emiterii doar catre platitor. Agentia poate insa sa sprijine platitorul cu emiterea unui nou certificat si anularea celui intitial in cazul in care solicitarea se face inainte de utilizarea frauduloasa a Gift cardului de calatorie.

Art. 7 Valabilitatea cardului

Gift Cardul de calatorie oferit are o durata determinata de 12 luni de la data emiterii.  S.C. Eurotouring Travel Agency SRL poate hotari in orice moment incetarea emiterii de carduri cadou.

  Art. 8 Modificarea regulamentului

S.C. Eurotouring Travel Agency SRL  isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.eurotouringtravel.ro si al oricaror alte canale de comunicare pe care le considera oportune.

Art. 9 Informatii

Pentru orice informatii legate de obtinerea, utilizarea cardului de cadou, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail office@euro-touring.ro  sau sa sunati la 0767.807.184. / 021.311.77.10

Manager,

Calin Mariana

 

 

Solicita acum un gift card de calatorie

 

 

 

 

 

 

 
NEWSLETTER
Aboneaza-te acum!
Pentru a primi pe email cele mai bune oferte turistice, noutati si promotii
 
Tarom
Carpatair
Austrian Airlines
Lufthansa
KLM
Air France
Czech Airlines
Delta
LOT
British Airways
Alitalia
Brussels Airlines
Turkish Airlines
Finnair
Emirates
Olympic
Wizz Air
Blue Air
Romavia
 
Contact Euro Touring Travel Agency
Telefon
»
0767.807.184
 
Telefon fix
»
021.311.77.10
 
Fax
»
021.312.33.01
 
Adresa
Sos. Stefan cel Mare nr.25, Bl 28, Sc C, ap 79, Parter, Sector 2, Bucuresti
 
Email
»
 
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Tel: 0800 86 82 82; Autoritatea Nationala pt. Protectia Consumatorului tel: 0219551 www.anpc.gov.ro. Eurotouring este operator de date cu caracter personal avand numarul de inregistrare 9505. Numarul licentei de turism: 5922/04.05.2011. Polita de asigurare privind rambursarea cheltuielor de repatriere si/sau a sumelor achitate de catre turisti in cazul insolventei sau falimentului agentiei de turism: Seria I, Nr. 45519, valabila pana la 19.06.2018 emisa de S.C. Omniasig Vienna Insurance Group S.A
 
Euro Touring Travel
© Copyright 2017 Euro Touring Travel Agency