show filters

Hotel Viva Club

Nisipurile de Aur
Hotelul de 4* Viva Club este amplasat la inceputul statiunii Nisipurile de Aur, aproape de drumul principal ce leaga Varna de Nisipurile de Aur si Albena.
vezi mai multe detalii
familie
de la
EUR13500EUR
persoana/sejur / 3 nopti
all inclusive
vezi detalii

Piata de Craciun 2017 la Viena - circuit Autocar

Bucharest - Vienna
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 pe traseul Bucuresti–Ploiesti–Brasov–Sibiu–Sebes–Deva–Timisoara-Arad-Budapesta. Punem la dispozitia dumneavoastra si in acelasi timp, pentru confortul dumneavoastra, cele mai moderne autocare de 4* din piata, astfel incat drumul sa fie comod si placut.
vezi mai multe detalii
 + 
de la
EUR19900EUR
/person / 4 nopti
vezi detalii

Piata de Craciun 2017 la Viena

Bucharest - Vienna
Nicăieri nu-i mai special Crăciunul, și săptămânile de dinaintea lui, ca în Austria! Magia Adventului și savoarea piețelor de Crăciun austriece, cu aromele îmbietoare și luminile romantice, sporesc bucuria așteptării celei mai frumoase sărbători a anului.
vezi mai multe detalii
 + 
de la
EUR34900EUR
/persoana / 3 nopti
mic dejun
vezi detalii

Turul Pietelor de Craciun din Bavaria 2017

Bucharest - Munich
Pietele de Craciun sunt experiente incantatoare pentru fiecare dintre noi, oferind tuturor vizitatorilor o desfatare a simturilor, patrunzand pana in adancul sufletului. Fiecare oras are o Piata de Craciun unica, presarata cu savoarea traditiilor si a produselor locale. Faceti o plimbare printre tarabele frumos decorate, incercati un Bratwürst sau un Frankfürter cu savoare locala, beti o cana de Glühwein si simtiti-va din nou copii, in preajma bradul impodobit si a cadourilor viu colorate.
vezi mai multe detalii
 +  + 
piete de craciun
de la
EUR39900EUR
/persoana / 5 nopti
mic dejun
vezi detalii

Revelion 2018 Africa de Sud cu Sejur Exotic la SUN CITY

Bucharest - Cape Town
Cocktail de bun venit, lectie de cantat la tobe africane, meniu traditional cu aproximativ 18 feluri de mancare din toata Africa, apa minerala la masa, spectacol traditional Mali in timpul cinei, trupa africana de muzica live de la ora 23:00 pana la ora 01:30 cu program de dans, animatie DJ.
vezi mai multe detalii
 + 
de la
EUR259800EUR
/person / 10 nopti
mic dejun
vezi detalii

Revelion 2018 Mexic - Marele Tur al Mexicului - Sejur exotic in Cancun

Bucharest - Mexico City
Mexicul este una dintre cele mai mistice tari, sustinuta de ritualuri si traditii stravechi. Este o tara fascinanta si unica prin imbinarea vechiului cu noul. Veti gasi aici si multe situri arheologice bogate in cultura civilizatiilor Maya, Olmec, Tarascan si Azteca. Printre cele mai importante locuri din Mexic se numara capitala Mexico City si Monterrey, cu frumoasele sale cladiri coloniale, Guadalajara, Oaxaca, Morelia, San Miguel de Allende, Guanajuato, Zacatecas si Merida in peninsula Yucatan, printre altele. Mexic este o tara frumoasa si diversa, cu multe lucruri de oferit vizitatorilor, fie ca mergeti sa vizitati plajele locale faimoase in toata lumea pentru ospitalitate si frumusete, sau orasele istorice din perioada de dinaintea colonizarii spaniole.
vezi mai multe detalii
 + 
de la
EUR259800EUR
/persoana
demipensiune
vezi detalii