TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI WWW.EUROTOURINGTRAVEL.RO

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.eurotouringtravel.ro
Accesand si utilizand website-ul www.eurotouringtravel.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestuia.
Acest website este detinut si administrat de S.C. Eurotouring Travel Agency SRL.

Drepturile utilizatorului:

Utilizatorul www.eurotouringtravel.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic numai in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului www.eurotouringtravel.ro:
Utilizand si accesand acest site, sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand urmatoarele, dar fara a se limita la acestea:
- responsabilitatea financiara care include toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.
- aveti varsta peste 18 ani si dreptul legal de a initia actiuni juridice.
- garantarea acuratetii datelor furnizate despre dumneavoastra sau membrii familiei dumneavoastra, dupa caz.
- neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a efectuarii de rezervari false sau frauduloase.
- interzicerea transmiterii oricaror materiale care contravin legii: materiale politice, pornografice, rasiste dar fara a se limita numai la acestea.
- Obligativitatea de a nu copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau de a reproduce continutul site-ului sau o parte din acest site cu exceptia utilizarii
in scop personal si non comercial a unei singure copii a informatiei continuta in site.
Utilizatorul www.eurotouringtravel.ro nu are dreptul sa foloseasca nici in forma existenta dar nici modificata pentru a folosi in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul www.eurotouringtravel.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului.
Copiile vor fi facute numai conform termenilor de utilizare a acestui site.
Utilizatorul www.eurotouringtravel.ro nu are dreptul de a-si creea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre S.C. Eurotouring Travel Agency SRL la adresa office@euro-touring.ro

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii turistice pe www.eurotouringtravel.ro
Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la furnizor.
Daca cererea dumneavoastra va fi transmisa, veti primi un e-mail de confirmare de la Eurotouring Travel Agency si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.
Toate serviciile si produsele turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea furnizorilor. Termenii si conditiile furnizorului care includ si regulile de transport ale pasagerilor impus de liniile aeriene (in cazul biletelor de avion), se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.
Termenii si conditiile furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (dupa caz) ori alte restrictii de orice natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Eurotouring Travel Agency nu este responsabila in niciun fel pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport sau de la un terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot incasa diferite taxe locale.
Daca optati pentru o "Vacanta Personalizata", Eurotouring Travel Agency nu garanteaza confirmarea acestor cereri, decat dupa confirmarea furnizarilor privind
serviciile sau produsele turistice solicitate de dumneavoastra.
In momentul navigarii dumneavoastra pe acest site, veti putea vedea referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale.
Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii si sa luati legatura cu Eurotouring Travel Agency pentru detalii complete referitoare la acestea.

Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului sau produsului turistic rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui furnizor .
In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu sau produs turistic deja rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra
de a informa in scris prin e-mail la adresa office@euro-touring.ro despre solicitarile dumneavoastra.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii si produse turistice sau in unele cazuri va trebui sa respectati cerintele pentru aceste solicitari.
Eurotouring Travel Agency sau Furnizorul accepta numai formele de cereri scrise. In consecinta, Eurotouring Travel Agency
sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul sau produsul turistic inainte de a primi cererea dumneavoastra ferma transmisa la adresa de e-mail office@euro-touring.ro.
Puteti anula rezervarea dumneavoastra prin intermediul site-ului numai in concordanta cu Termenii si Conditiile Furnizorului.
In eventualitatea modificarii unei rezervari efectuate de dumneavoastra care poate include, dar fara a se limita la acestea, anulari, restituiri de sume de bani,
schimbari de nume, etc, Eurotouring Travel Agency isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din
aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre furnizor.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat sau posta.
In functie de Termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului sau produsului turistic rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Eurotouring Travel Agency.
In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.
Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
Eurotouring Travel Agency sau furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor sau produselor turistice achizitionate.
In oricare situatie, dumneavoastra sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.
Eurotouring Travel Agency sau furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe sau comisioane care pot aparea la momentul rezervarilor. In acest caz, veti fi informat despre comisioanele aplicabile.
Eurotouring Travel Agency isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata, veti prin e-mail o copie a facturii fiscale, in baza careia puteti efectua plata.
Trebuie sa retineti faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar in cazul cand mai sunt cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion si a documentelor de calatorie.
BANCA:
RAIFFEISEN BANK – RON RO23RZBR0000060013495104
RAIFFEISEN BANK – EURO RO87RZBR0000060013495116 SWIFT CODE RZBRROBU

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD: La sediul apartinand 100 % Eurotouring Travel Agency. La orice sucursala a Bancii Raiffeisen Bank – in acest caz vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti putea depune banii in contul specificat pe factura. Depunerile se fac direct in conturile curente
ale Eurotouring Travel Agency in functie de moneda in care este emisa factura.

Plata online cu cardul

Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii “Online cu card” , veti fi redirectionat catre site-ul securizat al procesatorului de plati electronice LibraPay pentru a finaliza plata unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Pentru fiecare plata online, pe care o efectuati in urma achizitionarii unui serviciu oferit de Agentia de turism Eurotouring Travel Agency , costul final platit nu include comisioane bancare suplimentare sau costuri speciale, separate, pentru tipul de plata ales. In cazul aparitiei unui astfel de cost, va trebui sa luati legatura cu banca emitenta a cardului cu care a fost efectuata plata, pentru a consulta si sistemul de comisioane existent pentru plati online sau prin POS.

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra.
Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.

Plata card in Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dumneavoastra bancar in sistem online, puteti sa achitati cu acesta prin debitare la POS-ul care se gaseste la sediul agentiei de turism Eurotouring Travel Agency.
Agentia de turism Eurotouring Travel Agency detine echipament POS instalat de Libra Bank

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania.

Cum iti poti folosi tichete/vouchere de vacanta?

Poti alege produsul sau serviciul turistic de pe site-ul www.eurotouringtravel.ro, sa discuti cu agentii de turism ai Eurotouring Travel Agency si sa te prezinti personal la sediul nostru pentru a-ti face rezervarea dorita in baza tichetelor de vacanta.

Avantajele Eurotouring Travel Agency
*Confirmare pe loc si garantarea disponibilitatilor la cazare.
*Portofoliu cu cele mai reprezentative hoteluri si pensiuni din Romania.
*Acceptam plata integrala a vacantelor prin tichete/vouchere de vacanta.
*Ofertele speciale pentru turismul intern (Litoral, munte, balneo, Delta Dunarii si/sau Circuite Culturale),de asemenea si reducerile de tip “inscrieri timpurii”, pot fi platite cu tichetele de vacanta.
*Poti plati cu tichete de vacanta la sediul Eurotouring Travel Agency care are semnate contracte
cu emitentii de tichete: CHEQUE VACANCES, EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.

DE RETINUT!!!

In 2018, au fost lansate si cardurile electronice de Tichete de Vacanta: Checque Vacances si Edenred Tichet Vacanta si card Turist Pass Sodexo. Acestea pot fi utilizate pentru a achizitiona vacante in Romania, la sediul Eurotouring Travel Agency, la fel ca si cu tichetele de vacanta in format tiparit.

Clauze de neraspundere:

Site-ul www.eurotouringtravel.ro este un site cu continut informativ. S.C. Eurotouring Travel Agency, nu-si asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor.
Agentia de turism Eurotouring Travel Agency nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site.
Eventualele neconcordante, erori sau omisiuni care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru Eurotouring Travel Agency.
Datele si informatiile accesibile publicului prin acest site nu constituie in niciun fel recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Eurotouring Travel Agency.
Agentia de turism eurotouring Travel Agency nu va putea fi facuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.eurotouringtravel.ro sau ca urmare a oricarei neconcordante, erori sau omisiuni.
Agentia de turism Eurotouring Travel Agency actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt:
*liniile aeriene, hoteluri, tour-operatori de servicii si produse turistice, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice - denumiti in continuare Furnizori.
Agentia de turism Eurotouring Travel Agency nu-si asuma nici o responsabilitate pentru serviciile si produsele turistice oferite de alti furnizori si nu garanteaza in nici un fel, fie explicit sau implicit, acuratetea sau calitatea serviciilor si produselor turistice reflectate pe site-ul acesteia.
Agentia de turism Eurotouring Travel Agency nu isi asuma responsabilitatea in cazul intamplarii unor evenimente cauzate de forta majora.
Evenimentele majore includ, dar fara a se limita la acestea, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale ce pot afecta Eurotourig Travel Agentii sau furnizorii sai.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:

Agentia de turism eurotouring Travel Agency, poate aduce modificari Termenilor si Conditiilor de Utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului.
Drept urmare, va rugam, sa recititi acesti termeni si conditii de utilizare, de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site.
Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior acestor modificari de termini si conditii, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor agentiei de turism Eurotouring Travel Agency si poate atrage dupa sine, atat raspundere civila, contraventionala sau dupa caz, penala a persoanei in culpa.
Conflictele aparute in legatura cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente.
Acest site poate contine linkuri catre diverse alte site-uri.
Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.eurotouringtravel.ro si totodata aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Cerere oferta