Amplasată în Akrotiri (Santorini), la 500 m de plaja Caldera, Acroterra Rosa Hotel & Spa este o proprietate de 5 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Facilitățile de la Acroterra Rosa Hotel & Spa includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 25 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Acroterra Rosa Hotel & Spa sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Acroterra Rosa Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Acroterra Rosa Hotel & Spa propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Acroterra Rosa Hotel & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Acroterra Rosa Hotel & Spa oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Pentru cei mai mici Acroterra Rosa Hotel & Spa oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Acroterra Rosa Hotel & Spa se află la 12 km de Orașul Fira și la 8,2 km de Aeroportul Internaţional din Santorini. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Acroterra Rosa Hotel & Spa sunt: Situl arheologic din Akrotiri - 1,1 km, Portul din Santorini - 4,0 km, Vulcan - 5,1 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Acroterra Rosa Luxury Suites, Santorini, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta