Adaaran Prestige Vadoo

Male Maldive
South Male Atoll / South Male Atoll
Adaaran Prestige Vadoo oferă vile situate deasupra apei, cu spa privat, piscină de relaxare și o baie mare cu podea din sticlă, prin care se poate admira fauna marină. În camere WiFi este gratuit.Adaaran Prestige Vadoo se află la 8 km sau la 15 minute cu barca rapidă de aeroportul internațional Malé.

Localizare

Adaaran Prestige Vadoo se află la 8 km sau la 15 minute cu barca rapidă de aeroportul internațional Malé.


Facilitati Hotel

Facilitățile proprietăţii includ restaurante, un bar și o cafenea. Sunt disponibile, de asemenea, servicii de spălătorie şi un birou de schimb valutar.


Facilitati Camere

Vilele au balcon, TV LCD cu DVD player, minibar, sistem home theatre cu sonorizare surround, precum şi serviciu de majordom personal disponibil nonstop. Aveţi la dispoziţie şi un meniu de perne.

Oaspeții de la Adaaran Prestige Vadoo pot face o baie în piscina în aer liber sau în piscina spa şi se pot delecta cu un tratament spa în cameră. Cazându-vă aici puteţi face scufundări şi snorkelling, puteţi pescui şi puteţi juca tenis de masă.

vezi mai multe

7 nopti cazare cu masa conform hotel ales

Transport avion Compania FLY DUBAI

Taxe aeroport, catering, bagaj de mana 7 kg si bagaj de cala 20 kg

Transfer aeroport-hotel-aeroport

Asistenta turistica

vezi mai multe

Excursii optionale si intrarile la obiective;

Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Cerere oferta