Charter Circuite Franta - Aparthotel Adagio Paris Bercy Village, cu plecare din Bucuresti

Aparthotel Adagio Paris Bercy Village este situat in animatul arondisment 12 din Paris, la 400 de metri de stația de metrou Cour Saint-Emilion. Acesta oferă studiouri și apartamente cu aer condiționat, pentru 2 - 4 persoane, recepție cu program nonstop, serviciu de bilete și acces gratuit la internet WiFi in toate zonele.

Toate apartamentele includ o zonă de relaxare cu TV prin satelit și sistem audio Hi-Fi. De asemenea, fiecare are o bucătărie complet utilată, cu plită, frigider, mașină de spălat vase și cuptor cu microunde. Oaspeții au la dispoziție servicii suplimentare, printre care spălătorie si curățătorie chimică.

In sala de mic dejun a proprietății este oferit in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Aflat la 3 minute de mers pe jos, străzile pietonale din centrul comercial Bercy Village oferă o gamă largă de restaurante, cafenele și magazine.

Aparthotel Adagio este situat la 300 de metri de Parc de Bercy și la 5 km de Chateau Vincennes. Sala de sport municipală Accorhotels Arena este la 15 minute de mers pe jos. Adagio este tot la 15 minute de mers pe jos de Gare de Lyon.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Aparthotel Adagio Paris Bercy Village, Paris, Franta

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta