Situat aproape de plajele minunate din Mallorca, Valentín Reina Paguera Adults Only are piscină mărginită de palmieri, vedere la mare din balcon și facilități extraordinare de spa și fitness.

Petreceti această vacantă in ritmul propriu si profitati de facilitătile impresionante ale hotelului Valentin Reina. După ce vă relaxati la soare pe sezlongurile de langă piscină, bucurati-vă cateva momente de grădinile luxuriante, tropicale, inainte de a merge la piscină pentru o baie reconfortantă.

Mai tarziu, vă puteți antrena la sala de sport și premiați-vă cu o sesiune in sauna și cada cu hidromasaj de la Valentin.

După ce sunteti pe deplin relaxat, distrati-vă cu echipa de divertisment a hotelului Valentin, care oferă muzică live si jocuri interactive.

Pentru cină, degustati preparatele tipic mediteraneene cu produse proaspete delicioase, precum si cu mancărurile din bucătăria internatională, pentru a completa această vacantă specifică insulei Mallorca.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - MALLORCA 2024 WIZZ SAMBATA Bucuresti - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion MALLORCA - OTOPENI 2024 WIZZ SAMBATA Palma de Mallorca - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Valentin Reina Paguera, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta