Charter Creta Heraklion - Sunny Resort, cu plecare din Timisoara

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Sunny Resort se află la 300 de metri de plaja Analipsis. Are piscină in aer liber cu șezlonguri și bar la piscină. In holul hotelului există un TV prin satelit. Accesul la WiFi este gratuit in toate zonele.

Camerele de la Sunny Resort au decor luminos, pardoseală cu gresie, precum și radio și TV. Aerul condiționat și seifurile sunt disponibile la un cost suplimentar.

Sunny Resort servește zilnic un mic dejun tip bufet. Restaurantul proprietății oferă preparate din bucătăria locală. Snack-barul oferă gustări și băuturi răcoritoare langă piscină.

Sunny Resort este situat in centrul orașului Analipsis, la o plimbare de 5 minute de cafenele, restaurante și baruri. Stația de autobuz local este la 400 de metri, iar portul Heraklion este la 22 km. Acvariul Aquaworld și Water City Park sunt la 5 km.

In hol este disponibil accesul gratuit la internet prin cablu. Personalul multilingv este disponibil nonstop și vă poate ajuta cu inchirierea de mașini și biciclete, precum și cu informații turistice.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Timisoara catre Sunny Resort, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta