Charter Zanzibar - Sahari Zanzibar, cu plecare din Bucuresti

Sahari Zanzibar se află in Bwejuu, pe o plajă acoperită cu nisip alb, și oferă o piscină in aer liber și un restaurant. Hotelul are o receptie cu program nonstop.

Camerele sunt decorate in stil tipic colonial și beneficiază de un mic patio cu vedere la mare. Acestea includ un pat cu baldachin prevăzut cu plase de țanțari, precum și un ventilator și un frigider. Băile private au un duș cu apă caldă și rece.

In fiecare dimineață se serveste un mic dejun tip bufet. Sahari Zanzibar are un restaurant unde oaspeții pot savura preparate internaționale, europene și swahili. Barul hotelului oferă diverse băuturi, cocktailuri și gustări.

Oaspeții se pot relaxa la umbra palmierilor de langă piscină. De asemenea, Sahari Zanzibar asigură pe plajă scaune și paturi cu baldachin.

La proprietate și in zona inconjurătoare puteți desfășura contra cost o gamă variată de activități, printre care scufundări, snorkelling și pescuit. Plaja Paje Kite se află la 3 km de hotel, iar la Aeroportul Internațional Zanzibar se poate ajunge in 45 de minute de mers cu mașina.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Sahari Zanzibar, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta