Charter Rimini - Hotel Sans Souci, cu plecare din Bucuresti

Alegeti hotelul Sans Souci pentru o vacantă cu adevărat lipsită de griji pe litoralul din Gabicce Mare. Avand o pozitie panoramică la doar cativa pasi de malul mării, hotelul oferă facilităti excelente.

Răcoriti-vă cu o baie in piscina panoramică in aer liber, unde vă puteti bucura de gimnastică aerobică sau puteti face plajă pe sezlonguri. Există si o piscină interioară cu o cadă cu hidromasaj, o saună si o sală de fitness.

Aveti la dispozitie o grădină si o terasă, unde vă puteti bucura de băuturi in timp ce admirati privelistea. Aici si pe plaja din apropiere se organizează activităti, iar in anumite luni este disponibil un club al copiilor.

Camerele luminoase ale hotelului Sans Souci au vedere frumoasă la mare, TV prin satelit si balcon. Conexiunea WiFi este disponibilă la un cost suplimentar.

Părăsiti zona linistită si faceti o plimbare in centrul orăselului Gabicce Mare, aflat la mai putin de 10 minute de mers pe jos. Ca alternativă, in apropiere puteti juca tenis sau golf.

Alegeti unul dintre cele 2 restaurante ale hotelului Sans Souci, ambele cu vedere minunată la mare. Aici puteti savura preparate din bucătăria locală si sunt disponibile meniuri speciale pentru copii si sportivi.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Hotel Sans Souci, Rimini, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta