Sempati este o proprietate de 4 stele situată în Kyrenia (Cipru de Nord) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. Camerele luminoase de la Sempati sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Sempati oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Bucătăria turcească de la Sempati propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Sempati este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Sempati are în apropiere o plajă cu nisip.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Ercan, situat la o distanță de 38 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Sempati sunt: Castelul Kyrenia - 15,0 km, Icon Museum - 15,0 km, Mănăstirea Kyrenia - 19,0 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Iasi catre Sempati, Larnaca (Cipru de Nord), Cipru

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta