Tropical Sol oferă studiouri si apartamente in sistem self-catering, cu balcon si vedere panoramică, in Areias de São João. Hotelul de apartamente are piscină in aer liber cu terasă la soare si teren de golf in apropiere.

Unitătile de cazare cu aer conditionat de la Tropical Sol sunt luminoase si spatioase si amenajate cu plăci de ceramică traditională azulejos. Există chicinetă bine echipată, iar camerele sunt in plan deschis sau oferă living separat si zonă de luat masa.j

Oaspetii pot să isi pregătească propriile mese sau să beneficieze de locatia centrală si să descopere diverse cafenele, restaurante si magazine, la 300 de metri. Barul de la piscina hotelului este deschis zilnic, din aprilie pană in octombrie.

Bine situat pentru a explora Albufeira si Portimão, hotelul de apartamente Tropical Sol se află la 1 km de plaja Oura si la 4 km de portul de agrement Albufeira. La hotel este disponibil un serviciu de inchirieri auto, iar serviciul de transfer de la/la aeroport poate fi aranjat la cerere.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - FARO 2024 MARTI Bucuresti - Faro; Taxele de aeroport; Avion FARO - OTOPENI 2024 MARTI Faro - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avion din Bucuresti catre Tropical Sol, Algarve, Portugalia

Verifica tarife si disponibilitate

Cerere oferta